Hvad er vores åbningstider?

mandag    10.00-19.00
tirsdag      10.00-19.00
onsdag     10.00-19.00
torsdag    10.00-19.00
fredag      10.00-22.00
lørdag      10.00-19.00
søndag     lukket

Vi har stort set åbent hver dag. Altså bortset fra søndag og de større officielle helligdage såsom jul, påske etc.

Kan jeg også få vin to-go?

Jada! Det er jo dét, vi er her for! Vi har altid en del flasker åbne, så du kan smage dig frem til, hvad du vil ha’ med hjem under armen. Og vi har bobler, hvid og rosé på køl, hvis de skal med videre ud i verden (eller parken), eller hvis du glemte at lægge én på køl derhjemme.

Kan jeg bare komme forbi til et glas vin?

Selvfølgelig. Hvad er pointen i at have en vinbutik, hvis vi ikke også kunne poppe et par flasker..! Vi har indrettet os med en masse behagelige stole – og lækre snacks. Du kan vælge mellem tre forskellige niveauer og priser pr. glas; 55,-, 75,- og 95,-.

I kan også dele en flaske i stedet. Så betaler du en proppris, hvilket er det dobbelte af , hvad det koster at tage flasken med hjem (fx en flaske, der ud af huset koster 65,-, kan du i stedet nyde i butikken med én du holder af for 130,-).

Serverer vi mad?

JA. Lidt men godt. Til hvert glas vin du bestiller, serverer vi en snack på husets regning. Det kan være vores saftige oliven, prosciutto, salsiccia, lakridsmandler eller noget helt andet!

Torsdag, fredagen og lørdag inviterer vi til Aperitivo alla Milanese, happy hour på italiensk manér!

Eh..? Aperitivo alla Milanese?

Ja! Hver torsdag, fredag og lørdag afholder vi aperitivo fra kl. 17:00. Aperitivo-begrebet dækker over en snack buffet med en masse hjemmelavede, salte lækkerier såsom pizza, bruschetta, charcuteri og meget mere. Alt dette + et godt glas vin får du til 125,-. Det er tænkt som små snack og et glas vin, der skal stimulere appetitten til aftensmaden.

Har du en lidt dyrere smag en særlig fredag, kan du også smide 20,- mere i aperitivo-puljen, så hælder vi noget ekstra-ekstra-ekstra godt i glasset (145,-).

Tager vi imod reservationer?

Hvis du er i humør til aperitivo, skal du bare komme forbi på ægte impulsiv manér. Vi har masser af siddepladser på alle tre etager, og hvis det bliver nødvendigt, kan vi sagtens klemme lidt ekstra stole ind hér og dér – tæt og intimt, italian-style!

Hvis du er interesseret i vinsmagninger, private events, middage eller fester – ja!, så tager vi imod reservationer. Skriv en mail til wine@mother.dk med dine ønsker, så vender vi tilbage med idéer og priser.

Afholder vi vinsmagninger?

Ja, vi gør! Vi afholder med jævne mellemrum sjove, uformelle smagninger og events. Tjek “on the vine”-menupunktet for kommende events.

Hvad med større grupper?

Hvis du leder efter et lokale til en ekstravagant middag, næste firmafest eller en vinsmagning, look no further! Smid en mail til wine@mother.dk, så laver vi et tilbud til dig. Vi lejer vores lokaler ud til en god pris, og oven i dét har vi også styr på alt fra mad og drikke til eminent service.

Har I alkoholfrie alternativer?

Vi er en vinbutik, det kan vi ikke løbe fra… Derfor er vi nok ikke det allerbedste sted, hvis du er på udkig efter alkoholfrie drinks. Dog har vi superlækre sodavand fra Pellegrino klar i køleskabet til dem, der ikke kan eller ikke har lyst til at drikke et glas vino.

Kan I lave gavekort?

Klart – bare kom forbi butikken, så laver vi et gavekort til dig med det samme på dit valgfrie beløb.